lyn-stabæk slutade 2-2

ja och så va de den där fotbollsmatchen då.
vi alla såg fram emot två saker med matchen. vi skulle tippa för att få lite spänning. och vi tänkte dricka nån öl.
synd bara att man va tvungen att registrera sig och fixa något spelkort för att få tippa, ännu mer synd att dom inte sålde öl på matchen. och håll i hatten de va inte de enda. häpp tänker vi när de inte fanns öl, vi köper väl korv då.. då tar dom inte kort! kun kontanter takk. jaha och vart finns bankomat då? utanför stadion där utgång egentligen var lika med hemgång. men ja fick i alla fall gå ut för att fixa pengar till oss alla. då är alla pengarna sluuuut i bankomaten.. jehaja.. de hela slutade ganska bra efter att vi hittade 200 i plånboken i alla fall.. (de fanns inte heller någonstanns för rökarna att röka i pausen så maria fick allt hålla sig båda 45x45 minutrarna..hah..)

Kommentarer
    Tess

SV: Jo Roskilde hade ju grymt mycket god mat men ibland får man vara lite ekonomisk, plus att det kan vara skönt att äta direkt när man vaknar, vi bodde ju i husbil och hade rätt långt till området.

2009-07-06 ♥ 18:35:00 URL: http://www.egowar.se
    jenny

Ja va kul att ni kommer till Nyköping! Vi kan ju höras så kanske vi kan styra något! :)

2009-07-07 ♥ 11:17:23 URL: http://detvackra.blogg.se/
    Anna Bladh

Jaa det gör vi säkert, och hoppas 50års kalaset är roligt! Du behöver inte ta med den, kommer ju till oslo nu i juli så kan ta den då :)

2009-07-07 ♥ 11:45:38 URL: http://annabladh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

ditt namn:
Kom ihåg mig?

din mail: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

skriv din kommentar här:

Trackback