snååååla...!

vi sæger att du har ett barn som fyller år.. du får en present av någon..  du vill inte riktigt ha den dær presenten och bestæmmer dig før att byta.. men du væntar ganska læge med att gå och byta.. si så dær 2-3 månader.. sen kommer du glad i hågen in i butiken visar fram varorna, men blir informerad om att de dær varorna varit på rea sedan i juni så du får tyværr bara tillbaka 60% av beloppet.. men de vill du inte, du vill ha hela beloppet tillbaka, helst i kontanter.. men den omøjligt tjejen i kassan førklarar bara att de tyværr inte går, så længe hon inte får se kvitto på att varorna i så fall ær køpta till fullpris. och sen ær de bara 30 dagar øppet køp..  så du får ændå bara ett tillgodokvitto.. vadå, ska man behøva komma in med sakerna på en gång eller om man inte vill ha dem? och vadå inte byta in reavaror till fullpris?
jævla snålaffær...


ja blir less!
snåla mammor och pappor, ni har ju ændå inte betalat før klæderna sjælva så ni behøver inte lacka ur så totalt før att ni inte får tillbaka heeeeeela summan i kontanter.. och de har ju før tusan varit rea sedan i juni..! inte kan væl ja ta in en sommarvara och sælga den før fullpris nu...!


Kommentarer
    caroline

haha, jobbigt! Nu är man äntligen i sthlm, sköönt att äntligen vara på plats, minns i våras när du hjälpte lite smått desperata jag att leta lyor, haha! Det var hårda tider. Jag har köpt en Packard Bell, en typisk multimedia dator. Funkar utmärkt, och de ryms en massa
på den :)

2007-09-03 ♥ 16:47:12 URL: http://celandine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

ditt namn:
Kom ihåg mig?

din mail: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

skriv din kommentar här:

Trackback