Sjung, för min själ, som ett långsamt farväl..

de är så sinnes när man vaknar upp på morgonen med samma känsla som man hade i drömmen precis innan.. imorse vaknade jag upp me en känsla av kär. och jag ville bara gråta.. eller ville, jag gjorde. FAN!
sen får man känna efter ett tag innan hjärtat är på platts igen.. de är lika jobbigt varje gång man vaknar och
har kvar känslor.. vara sig man är förbannad, kär eller ledsen.. för man vill bara att de ska
gå över för de är inte sant! så släpp mig!

Kommentarer
    caroline

jag tror det är vecka 19 han ska till gränsen. Me då vill iaf jag dit. Inget bestämt ännu. Inge boende har ja heller. Ellr jo en husvagn i abisko, men d e ju en bit bort. Men hade varit kul om vi hade varit där samtidigt iaf. Sanna min vän funderar också på att följa. Har du nå boende?

2007-04-26 ♥ 09:57:32 URL: http://celandine.blogg.se
    lotta

nej, det blev inget igår :( fick hög feber igår så det var bara till att stanna hemma fint. hoppas att ni hade roligt dock :) vad ska ni göra sista april?

2007-04-27 ♥ 11:28:36 URL: http://lottch.blogg.se
    Moa

Fan, jag kom på vad jag drömde i natt.. Att du hade skickat med SKITMÅNGA fula bilder på mig, och jag var deppig i flera dagar..

2007-04-27 ♥ 14:10:59 URL: http://moapost.blogg.se
    lotta

Haha, det är annars så skumpartyn brukar sluta, med feber... haha. vad roligt att ni hade kul! Kom på att det var bakisbio klockan fyra idag så nu är jag lite bitter för jag glömde bort det.. Har dock städat hela undervåningen här hemma så jag är hemskt stolt över mig själv! Wieho. Jag vet inte vad man gör sista april. Jag och frida diskuterade det häromdagen och vi visste inte vad man gjorde då, hemskt lyckat, så jag tänkte höra om du visste bättre =) Men det är sant, sommarfesten går ju före det mesta! Funderar på att grilla och mysa bara. gött!

2007-04-27 ♥ 17:03:55 URL: http://lottch.blogg.se
    lotta

ja, det skulle vara jättekul! :) vi åker den 3! mina föräldrar firar 25årig bröllopsdag så vi måste fara ned. Yey.

2007-04-27 ♥ 18:47:33 URL: http://lottch.blogg.se

Kommentera inlägget här:

ditt namn:
Kom ihåg mig?

din mail: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

skriv din kommentar här:

Trackback