efterfesten

sen blev de efterfest på 37b.. och de va fest de! sång, skratt, dans och en del öl..
stackarna som ville sova hade de nog inte så lätt.. (man borde egentligen skämmas..)

ja hade två mission... lyckades dock bara med de ena.. men ja va ganska nöjd ändå.
fick en liten "nu skulle ja kunna vara sjukt elak" pirr i magen.. men jag lät bli..! gött!
Kommentarer
    lotta

Oj, missade att du hade skrivit en till kommentar. Min blogg vill inte visa mig mina kommentarer alltså. Sitter och ser på reprisen av mycket mer än müsli när anna skipper är där och pratar hälsokost, jag älskar henne och du är vad du äter. Hon är min idol! Väntar på att Frida ska bli klar på jobbet så ska vi gå och kolla reorna. =) Vad roligt att ni hade roligt igår, det är oftast förfesterna och efterfesterna som är roligast. Strange!

2007-04-23 ♥ 15:48:16 URL: http://lottch.blogg.se
    lotta

Bara kika =) Jag får ju knappt några pengar nu när jag är sjuk, yey, så jag har inte råd att köpa något. :( Ska bara köpa ett vax så att jag kan styra upp mitt hår. Klippte mig ju nyss och redan har min lugg växt en meter och är helt ohanterlig. Suck. Fast man vet ju aldrig vad som händer när man går ut, den rätte kan ju finnas där ;) Jag kan ifs inte skylla på det längre. haha. Hur jobbar du nu i veckan?

2007-04-23 ♥ 16:01:11 URL: http://lottch.blogg.se
    lotta

Jag har inte skaffat något intyg, orkar inte sitta på den där vidriga hälsocentralen med värdo läkare, men jag orkar inte jobba heller. Haha, ska säga som det är till min chef, hon har ju inte räknat med mig så jag tror det är lugnt. =) Ska du jobba kvar hela sommaren?

2007-04-23 ♥ 16:12:42 URL: http://lottch.blogg.se
    lotta

jadu, det där med sommar... Jag tycker alltid att det är lika svårt faktiskt! hehe, får se vad som händer, det lutar åt att bara plugga matte och sitta på landet med Sam, relaxa. Hittade en sagolik festival i Norge dock med Incubus så funderar på att dra dit när de spelar och njuuuuta, sen så är det arvika festivalen oxå. Uach, många val! Ska du stanna i åre i höst eller drar du till oslo som alla andra svikare?

2007-04-23 ♥ 22:19:58 URL: http://lottch.blogg.se

Kommentera inlägget här:

ditt namn:
Kom ihåg mig?

din mail: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

skriv din kommentar här:

Trackback