hela härliga helgen!

utflykten i lördags blev meeega nice! vi tog tunnelbanan högst upp till Frognerseteren. valde ut en bra plats med sol och utsikt över hela oslo och högg in på matsäcken bestående av mackor och öl.. termosen me varmvatten blev liggande i väskan eftersom jag självklart inte tänkt så långt som att ta med muggar, eller vad som helst att dricka te/kaffe ur.. där blev vi sittande många timmar diskuterandes bilar, resor och andra bravader..


litt senare drogs de ihop till fest hos Linn vilket va trevligt, bortsätt från den fula killen som gjorde narr av både mina raggsockar och på frågan vart jag kom ifrån - Åre, slänger ur sig "määä, va FAN gör du hääär?!"... 
de hela fick senare ett litet abrupt slut när alexander plötsligt slår om från lite-lagom-full till KANON-mega-full/trött. så ja slängde upp honom på axlarna och släpade oss hemåt. och ja kan ju bara tacka gudarna att festen ändå höll till på grünerløkka så de inte va längre att släpa denna lealösa gummiman vars enda huttrande försök till att kommunicera var "k k k k ka aallt.... uuuuh... låååångt t t t t ...." meeeeen, ändå kuuuuuul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

ditt namn:
Kom ihåg mig?

din mail: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

skriv din kommentar här:

Trackback