film-mys

128731-147igår åkte jag förbi hos tobbe när jag ändå va i
järpen och lånade "kalle och chokladfabriken"..
och ÅH, vilken underbar film..! mys mys..!
sen låg ja själv i soffan och muffade chips
och choklad för fulla muggar..
nån annan som har tips på någon liknade kul och härlig film?

Kommentarer
    lotts

jo, det blev en hemmakväll igår! stina och hennes kompis krisse var här så vi såg på film, sen så däckade jag i sängen när jag såg på Rocky. Fast jag tycker de filmerna är lite läskiga, jag hatar när folk slåss. Sitter och piper av skräck. Skulle ha åkt skidor idag men jag var för förkyld för den här temperaturen, min näsa skulle bli ännu mer igenkorkad. Vad händer för dig i helgen då? Inget jobb? Vi har franskt tema på förfesten på söndag på stationsvägen om ni vill komma =) Förresten, Dippankortet, hur skaffar man det nu igen?

2007-01-20 ♥ 13:05:32 URL: http://lottch.blogg.se
    lotta (igen)

Den kanske inte är lika kul som chokladfabriken, men "The worlds fastest indian" med anthony hopkins är himla fin!

2007-01-20 ♥ 13:06:46
    lotta (tredje gången gillt)

Haha, jag föreslog faktiskt att han skulle göra det, men han tyckte att den var finare med snö på! Undrar varför...? Jo, vi har också gjort det där provet, är det bara att visa det kortet då? Det var inte så smart att ha liftkortet på samma kort alltså! Hah, jag kommer att tappa bort det sju gånger om! Usch, sparka igång mig nu så att jag får min ända uppför trappen så att jag kan städa undan på mitt äckliga rum! Nu kommer jag knappt in i det längre. Hmm, ska ta en före och efterbild och visa nästan! Återkommer om sju timmar....

2007-01-20 ♥ 13:26:43 URL: http://lottch.blogg.se
    lotta

Tar en paus i detta elände. Jag förstår inte vars alla saker kommer ifrån? jag kommer aldrig att bli klar :( Hmm, ne, blir nog inget festande ikväll, jag ska tydligen följa med några med ut och äta och sen så ska vi spela analfapet och äta våfflor! Visst är alla garderober för små? det är ju inte det att man har för mycket kläder... :D Haha, nej fy för att diska! Hade vi inte haft diskmaskin så vet jag inte vars jag hade tagit vägen. Innan jag åkte hit så tog mina tabletter i sthlm slut och jag tänkte snåla och inte köpa nya innan jag åkte, men det gick inte så bra!

2007-01-20 ♥ 15:00:14 URL: http://lottch.blogg.se

Kommentera inlägget här:

ditt namn:
Kom ihåg mig?

din mail: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

skriv din kommentar här:

Trackback